Beneficii

Descopera toate avantajele
de care te bucuri in acest proiect

Fiind orientați către detalii, utilizarea de materiale premium și finisaje actuale, viitoarele locuințe vor avea compartimentări optime și suprafețe vitrate mari, astfel încât apartamentul să beneficieze din plin de lumină naturală, cât și de spațiul arhitectural oferit.

Tersele sunt printre cele mai mari existente în proiectele rezidențiale din București, având și un element de noutate – pardoseala flotantă optimă pentru fiecare anotimp.

Existența fațadei ventilate integral va permite o eficiență energetică ridicată a proiectului, formând o zonă bine izolată termic în structura pereţilor. În acest fel, peretele de sprijin este protejat atât de frig cât și de căldură, ceea ce duce la economii de energie.

Climatizarea încăperilor pe timp de vară se va realiza cu ajutorul sistemelor de climatizare de tip multisplit. Fiecare sistem va fi alcatuit din unitati interioare de tip duct care se vor monta in scafe si vor fi conectate prin intermediul unor tubulaturi/racorduri la grile de refulare / aspiratie, si unitate exterioara amplasata, pe balconul aferent fiecarui apartament.

Sistemul de control de tip BMS se compune în primul rând de către echipamentul de bază și anume un controller tip touch display de 7 inch care se va monta în centrul de greutate al apartamentului , mai bine zis în living cât și echipamentului denumit Mix Controller care se va monta în tabloul de automatizare .
Protocolul de comunicație folosit în acest concept se numește KNX și este cel mai performant și stabil protocol de comunicație la ora actuală.

Beneficiarii apartamentelor vor controla următoarele sisteme din acest Touch Display Controller 7 inch după cum urmează :

  • Încălzirea în pardoseală din fiecare încăpere;
  • Climatizarea prin unitățiile interioare din tavan Hisense;
  • Iluminatul general din fiecare încăpere și balcoane;
  • Monitorizarea accesului în clădire prin sistemul de videointerfonie;
  • Afișarea în timp real a temperaturii exterioare și a condițiilor climatice din zonă;
  • Diferite scenarii de control și funcții logice

Parcările au fost dimensionate conform standardelor, respectiv 86 locuri de parcare subteran ȘI 50 locuri de parcare suprateran.

Un loc de parcare tipic are dimensiunile 2.50 m x 5 m. Banda de acces pentru parcarea de la subsol , dar și cea de la nivelul parterului (intrare / ieșire – dublu sens) are o lățime minimă de 6.0m, la nivelul subsolului fiind prevăzute și spații speciale de manevră.

Înălțimea minimă în subsol și pe rampele de acces nu va coborî sub 2.20 m.

Finisaje & Dotări principale

Finisajele folosite sunt premium. Imaginea generală a ansamblului este coerentă. Spațiile comune, zona de acces în ansamblu, zonele de lobby sunt tratate special, cu un design care are legătură cromatică, de materiale, stil și de concept, cu finisajele de la exteriorul clădirii și din interiorul apartamentelor.

Detaliile care conteaza

Instalații Electrice

Instalaţia electrică este realizată cu conductoare din cupru, corespunzând categoriei de pericol de incendiu şi gradului de rezistenţă la foc pentru fiecare compartiment.

Instalații Termice

Calibrarea instalaţiilor termice a fost făcută ţinând cont de parametri geografici şi de condiţiile climaterice ale zonei. Încălzirea se va face prin pardoseală şi fiecare apartament va fi contorizat individual.

Instalații Sanitare

Instalaţia sanitară va fi realizată din materiale de cea mai bună calitate de la PORCELANOSA prin DELTA STUDIO. Obiectele sanitare au fost atent alese în urma conceptului de amenajare.

Aer Condiționat

Toate apartamentele vor avea trasee pregătite pentru aer condiționat, cu unități interioare de tip "duct" montate în scafe de gips carton. Ventilația se va realiza prin grile de tip "slot", iar controlul echipamentelor va fi făcut cu telecomenzi de perete.

Cere o ofertă

Cere o ofertă

pentru apartamentele disponibile în 
THE LEVEL 3, ce vor fi livrate în Martie 2026

Galerie FAZA 1

Galerie de imagini THE LEVEL 2

Imagini de prezentare THE LEVEL 3

Descarcă broșura